Budha bowl s řepným hummusem a pečenou karotkou

1

Poslední dobou jsem si oblíbila tzv. BUDHA BOWL. Zní to strašně vznešeně a člověk by si pod takovým názvem představil asi něco fakt speciálního, nevšedního a skvělého. A ano, skvělé rozhodně jsou, ale osobně jim pracovně říkám „zbytkové misky“. 🙂 Berte prosím dnešní recept s rezervou, spíš pouze jako inspiraci na skvělý a rychlý a vydatný oběd nebo večeři.

Pokud máte v lednici od každého jídla už jen malou porci a jako samostatné jídlo by vás to neuspokojilo, zkuste vše hezky naskládat do jedné mísy a najednou pochopíte, co všichni s těmi Budha bowls blázní! 🙂

Nejvíc mě na nich baví ta pestrost chutí a barevnost, pro kterou si zkrátka tohle jídlo musíte zamilovat. Člověk jí přeci jen nejdříve očima, no ne? 🙂

Ingredience

2 hrsti mixu salátů (čekanka, rukola, špenát, polníček)

několik ředkviček

2 rajčata

1/4 brokolice

pečená pikantní karotka

hummus z červené řepy

vařená cizrna

postup

Asi není potřeba psát sem sálodlouhý zbytečný postup. Prostě všechno nandejte do mísy nebo talíře. Brokolici pouze spaříme horkou vodou, nevaříme! Recept na hummus a pečenou karotku už na blogu máte, odkazy najdete tady:

pečená pikantní karotka

hummus z červené řepy

Dobrou chuť

Maruška

2

3

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply